Jeg er autoriseret fysioterapeut uddannet fra Københavns Professionshøjskole og uddannet hestefysiotereapeut hos Hestefysioterapeut-uddannelsen v/ Cecilie Stadler.

Jeg har tidligere arbejdet på en fysioterapeutisk- og osteopatisk privatklinik på Østerbro, hvor jeg har behandlet forskellige typer af skader i bevægeapparatet.

Gennem mange år har jeg været aktiv konkurrencerytter på nationalt og internationalt plan på islandske heste, hvor jeg blandt andet har redet på landsholdet til Nordiske Mesterskaber, og vundet flere DM-medaljer. 

Igennem tiden har jeg undervist ekvipager på alle niveauer, og jeg sætter en store ære i at hjælpe og guide mine ryttere til at få det bedst mulige samspil med deres heste. Jeg får selv undervisning fast for at få inspiration og for at holde mig skarp i træningen af mine egne heste.

Jeg har arbejdet med træning af islandske heste i mange år, både selvstændigt, samt i flere af landets store træningsstalde og stutterier.

Min drøm har længe været at kunne hjælpe ryttere og deres heste bedst muligt. Som autoriseret fysioterapeut med en efteruddannelse som hestefysioterapeut og med en enorm specialviden inden for ridning kan jeg hjælpe dig og din hest på flere måder; behandling af både dig og hest, samt med undervisning af jer som ekvipage.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og din hest.

stine